Heb jij het gevoel dat je jouw collega’s nog niet door en door kent? Een feestje op het werk is dan het ideale moment om daarin verandering te brengen.
Kom, we spelen een spel!

Zotte verhalen op papier

Deel pen en papier uit. Bedoeling? Dat jouw collega’s op drie vellen papier telkens een leuke anekdote over zichzelf neerschrijven. Verzamel alles in een grote pot.
Laat nu ieder om de beurt een papier trekken. De ‘trekker’ leest het verhaal hardop en iedereen raadt over welke collega het gaat.

 

Lekkere weetjes met M&M’s

Haal een grote voorraad M&M’s in huis. Verzin voor elke kleur een originele vraag. Bijvoorbeeld voor een rood snoepje: wat was je leukste collegamoment deze week?
Of voor een groen exemplaar: wat was je meest avontuurlijke reis? Wie een M&M neemt, antwoordt op de bijbehorende vraag.

 

Speeddaten aan tafels

Is speeddaten alleen voor singles? Nee hoor! Doe het eens op het werk. Schik voldoende tafels, zodat je collega’s rustig per twee kunnen praten.
Leg overal wat gespreks­onderwerpen, zoals ‘hobby’s’ en ‘gezinssamenstelling’. Of reik wat dilemma’s aan, zoals ‘koffie of thee’, ‘zon of sneeuw’ en ‘auto of fiets’.

 

Veel plezier!

Credits: foto 2, foto 3

Reactie toevoegen