Personeelsfeestje organiseren? Peanuts
 

Tafels & stoelen, eten & drinken,… Er komt vaak heel wat kijken bij het organiseren van zo’n personeelsfeestje. Maar hoe pak je dat nu zo efficiënt mogelijk aan? Wij zochten het voor je uit.

 
Kies eerst en vooral een gepaste ruimte om je personeelsfeestje te houden. Houd rekening met het aantal gasten dat je verwacht, de ligging van de zaal en wanneer die beschikbaar is. Als je een activiteit hebt gepland, zorg dan dat er genoeg plaats is zodat iedereen kan meedoen. Nodig daarna al jouw collega’s uit. Ja, ook je bazen.

 

Hapjes en drankjes beklinken je aperitief

Heb je non-alcoholische drankjes voorzien? Gedacht aan vegetarische hapjes? Is een van je collega’s allergisch aan nootjes? Zorg voor voldoende variëteit, zo voelt iedereen zich welkom. Maar hoeveel nootjes eet de gemiddelde collega? En ben je zeker dat je genoeg flessen cava hebt gekocht? Koop altijd net iets te veel, want niets bederft de sfeer zo snel als een tekort aan hapjes of drankjes. It is known.

 

Sfeer & Gezelligheid: 10/10

Schep tenslotte een aangename sfeer door de geschikte decoratie en muziek te voorzien. Kijk eens op Spotify of je een leuke playlist vindt, of maak er samen één met een paar collega’s. Probeer ook het licht aan te passen voor de juiste mood. Met een discobal, kleurenlamp of gedempt licht creëer je gemakkelijk een feestelijke sfeer. Alors on danse!

 

Naar de winkel gaan? No way

Met onze tips kan jij ongetwijfeld een fantastisch personeelsfeestje organiseren. Je moet natuurlijk wel op tijd een lijstje maken, naar de winkel gaan en alles klaarzetten. Maar hoeveel moet je nu juist kopen per persoon? En wat als je daar allemaal geen tijd voor hebt? Misschien is het gevarieerde assortiment van feestjesophetwerk.be wel iets voor jou! Binnen de paar kliks laat je een zorgvuldig uitgekozen selectie hapjes & drank aan jouw receptiebalie afleveren. Bestellingen zijn altijd op tijd, en heerlijk lekker.

 

Reactie toevoegen